KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Sposób załatwiania spraw

mkarczewski@edu.um.warszawa.pl

dyżur dla rodziców: środy 15.30 – 16.30

tel. 22 643 71 23, 22 643 65 34

  • Zastępcy dyrektora Szkoły Podstawowej nr 303 im. Fryderyka Chopina w Warszawie

Edyta Lelek - Bury

ebury@edu.um.warszawa.pl

dyżur dla rodziców: środy 16.00 – 17.00

tel. 22 643 71 23

Jolanta Mierzejewska

Horbaty j.mierzejewska@edu.um.warszawa.pl

dyżur dla rodziców: wtorki 15.30 – 16.30

tel. 22 643 65 34

Anna Sokołowska

a.sokolowska@edu.um.warszawa.pl

dyżur dla rodziców: czwartki 15.30 – 16.30

tel. 22 643 65 34

Konrad Budka

k.budka@edu.um.warszawa.pl

dyżur dla rodziców: piątki 15.30 – 16.30

tel. 22 643 65 34


Kierownik Świetlicy Szkoły Podstawowej nr 303 im. Fryderyka Chopina w Warszawie

Anna Witkowska - Prokopczyk 

  • dyżur dla rodziców: wtorki 16.30 – 17.30

Sekretarz Szkoły Podstawowej nr 303 im. Fryderyka Chopina w Warszawie, ul. Koncertowa 8

Patrycja Aniołkowska – Czerwińska 

Anna Wrzosek

Kierownik gospodarczy

Joanna Miecznikowska

Sekretarz Szkoły Podstawowej nr 303 im. Fryderyka Chopina w Warszawie, ul. Koncertowa 4

Monika Szwed - Le

Joanna Leżańska – Dyląg

Kierownik gospodarczy

Tomasz Iwański


Gabinet lekarski

Ewa Jezierska

Danuta Gradowska

Anna Łosin – Eibl

Danuta Gradowska

Dni pracy

poniedziałek - piątek

poniedziałek - piątek

Godziny pracy

800 - 1530

poniedziałek, środa, piątek 800 - 1530

wtorek, czwartek 1000 – 1500

Telefon

22 643 65 34 w.18 (ul. Koncertowa 4)

22 643 71 23 w.11 (ul. Koncertowa 8

Dni/Dyżury

PSYCHOLOG
SZKOLNY

Joanna Szpanowska

opieka nad klasami
III gimnazjum
oraz  4D, 4E 7D i 7E (sportowe)
 

PEDAGOG
SZKOLNY

Agnieszka Zawadzka

opieka nad klasami
5 -7 SP 303
oraz IIc gimnazjum

PEDAGOG
SZKOLNY

Natalia Chrupek

opieka nad klasami
II gimnazjum

PEDAGOG
SZKOLNY

Anita Kowalska

opieka nad klasami
0 – 3 oraz 4A, 4B, 4C

Poniedziałek

godz. wych.  8.55 – 9.40
9.40 – 15.40

12.00 – 18.00
dyżur dla rodziców

8.00 – 12.30

11.00 – 17.30

Wtorek

10.00 – 18:00
dyżur dla rodziców

9.30 – 14.30

8.00 – 15.00

09.30 – 15.00

Środa

11.00 – 16.30

10.15 – 15.00
godz. wych. 13.55 – 14.40

8.00 – 12.30

09.30 – 15.00

Czwartek

8.00 – 14.30

9.00 – 14.30

10.30 – 18.00
dyżur dla rodziców

10.00 – 14.30

Piątek

9.00 – 14.00

10.00 – 15.30

8.00 – 12.30

09.00 – 13.00

Dni/Dyżury

REEDUKATOR

Anna Skwarek 

LOGOPEDA

Monika Drozd

Poniedziałek

8.00 - 14.40

10.30 – 15 15

Wtorek

8.55 - 15.35

9.20 – 15.30

Środa

11.50 – 14.40

12.00 – 15.10

Czwartek

11.50 – 15.35

12.00 – 15.15

Piątek

8.00 – 12.35

9.45 – 13.30

Podmiot udostępniający informację:
Szkoła Podstawowa nr 303 im. Fryderyka Chopina w Warszawie
odpowiada: Mariusz Karczewski
data: 29-07-2020
data: 29-07-2020
data: 29-07-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 17-01-2018 - Edycja treści
  • 15-01-2018 - Edycja treści
  • 10-06-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 1391